ALOITA SUKELLUS

Laitesukelluksen peruskurssi

Sukellusharrastuksen aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin usein luullaan. Aloittaminen on helppoa ja nopeaa.

Meidän kanssa käyt kurssin turvallisesti, uusilla ja parhainta laatua olevilla varusteilla sekä kokeneiden kouluttajien opastuksessa. Kurssiaikataulu on joustava, kurssin edistymisestä päätät ennenkaikkea sinä itse!

Laitesukelluksen peruskurssiin kuuluu teoriaa, allasharjoituksia ja ainankin neljä avovesisukellusta. Teoriat opiskellaan suurimmaksi osaksi itseopiskeluna suomenkielistä kirjaa sekä DVD:tä käyttäen tai online-opiskeluna. Teorioiden läpikäynti sekä loppukoe tehdään kahtena tai kolmena iltana kouluttajan kanssa. Altaalla käydään keskimäärin kolme kertaa. Avovesisukellukset tehdään talvisin ulkomailla tai kesällä joko meressä tai järvessä.

Mikäli haluat suorittaa kurssin talvella tai olet lähdössä lomamatkalle, on avovesisukellukset mahdollista suorittaa ulkomailla. Tämä on niin kutsuttu siirtopaperikurssi. Aloitat kurssin Suomessa ja suoritat teorian sekä allasharjoitukset kanssamme. Teet ne kätevästi omalla kielelläsi ja säästät arvokkaita lomapäiviäsi. Siirtopaperikurssi sisältää varusteet ja oppimateriaalin, kuten koko kurssikin. Siirtopaperikurssilla avovesiosuus maksetaan tällöin keskukselle, jossa avovesiosuutesi suoritat.

Online-opiskelulla voit suorittaa teoriaopinnot vauhdilla ja kaikessa rauhassa ilman jäykkiä aikatauluja. Laitesukelluksen peruskurssin teoriaopinnot ja tietojenkertaustehtävät teet kätevästi verkossa omalta koneeltasi missä vain, milloin vain! Kysy lisää kouluttajiltamme.

Peruskurssille kuten jatkokursseillekin tarvitset omat perusvälineet eli maskin, snorkkelin ja olosuhteisiimme sopivat räpylät, kengät sekä hanskat. Kouluttajamme opastavat sinua varustevalinnoissa.

Check These
sukellusvarusteiden valinta

Sukellusvälineet

Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikeat ja turvalliset sukellusvarusteet.

Vuokravarusteilla sukeltamaan

Vuokraa sukellusvarusteet

Puuttuuko välinevarastostasi jokin varuste? Vai haluatko kokeilla jotakin uutta? Vuokraa se meiltä.

reguhuolto

Varustehuolto

Hankkiessasi varusteet meiltä, voit luottaa siihen, että saat meiltä tarvittaessa myös varaosia ja asiantuntevaa huoltoa.