SUKELLUSKOKEILU

Oletko epävarma peruskurssille osallistumisesta? Vai suunitteletko saunailtaa tai polttareita? Osallistu laitesukelluskokeiluun!

Ota rohkeasti yhteyttä tai vieraile liikkeessämme Tampereella Pispalan valtatiellä, niin kerromme lisää!

sukelluskokeilulla

Ensikertalaisille on tarjolla myös kokeilusukelluksia niin avovesiolosuhteissa kuin uimahallissakin. Sukelluskokeilu on helppo ja hauska tapa perehtyä sukellukseen ja siitä on helppo jatkaa peruskurssille. Lähde ensin kokeilemaan laitesukellusta valintasi mukaan joko avovedessä tai uima-altaassa.

Sukelluskokeilu eli tutustuminen sukeltamiseen paineilmalaitteita käyttäen ohjaajan valvonnassa on useimpien sukeltajien ensimmäinen kosketus harrastukseensa.

Sukelluskokeilun aikana pääset kokeilemaan paineilmalaitteita. Kokenut sukelluskouluttaja neuvoo sinulle sukelluslaitteiden toiminnan. Lyhyen teoriahetken jälkeen pääset pukemaan yllesi sukellusvarusteet. Huomaat itse miten helppoa ja vaivatonta sukeltaminen on! Koko sukelluskokeilun ajan kanssasi on kokenut sukelluskouluttaja, joka auttaa sinua sukelluksen aikana. Sukelluskokeilu on turvallista ja hauskaa.

Alaikäraja laitesukelluskokeiluun altaassa on 8 vuotta ja avovedessä 10 vuotta. Kaikilla osallistujilla pitää olla normaali terveyden tila tai lääkärin todistus laitesukellusta varten. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan suostumus. On toivottavaa, että huoltaja osallistuu itse myös alaikäisen sukelluskokeiluun.

Check These
sukellusvarusteiden valinta

Sukellusvälineet

Ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikeat ja turvalliset sukellusvarusteet.

Vuokravarusteilla sukeltamaan

Vuokraa sukellusvarusteet

Puuttuuko välinevarastostasi jokin varuste? Vai haluatko kokeilla jotakin uutta? Vuokraa se meiltä.

reguhuolto

Varustehuolto

Hankkiessasi varusteet meiltä, voit luottaa siihen, että saat meiltä tarvittaessa myös varaosia ja asiantuntevaa huoltoa.